Arminas világa - Fantasy Szerepjáték
Oldalinfó

Nyitás: 2007 március 1.
Szerkesztő: Sango
Társszerkesztő: Shanyce 
Kalandmesterek száma: 1
Felhasználók száma: 61
Karakterek száma: 48
Legújabb Karakterek:

 

 

 

 

 

 
Hírek/Frissek
 
Segítség
 
Világunk
 
Arminas teremtményei
 
Arminas időszámítása
 
A szerepjáték

 

 


 

 

 
Karakterek

 

 

 

 

 

 
Szavazások

 

 

 
Karaktert kérek!
[8-1]

2018.08.10. 09:43 Idézet

Elérhetőségem: kerubina2004@gmail.com

 


2018.08.10. 09:40 Idézet

 

 
 
 
 
 
 

Hayashi Alysha

Képtalálat a következÅ‘re: „elf girl harcos fantasyâ€

Karakter neve: Alysha

Nevének kiejtése: Alisa
Beceneve: Ali
Neme: nő
Faj: Alakváltó/ Idéző/ Tünde
Kor: 19 év
Kaszt: Kém/Harcos
Hajszín: Vörös
Szemszín: Citromsárga
Fegyverei:  Íj/ Tű (ami mérget bocsát ki, amitől az áldozat perceken belül meghal.) /szem
Képzettségek
 

Gyógyítás, Mászás, Nyomkövető, Felderítés, Lopakodás, Rejtőzés, Álcázás,  Futás, Célzás, Hallása tökéletes, Pontosság, Szeme segítségével mindent képes látni, ami az ellenség eltitkol, és ezáltal gyilkolni is tud vele, Gondolatolvasás, Megidézi a vezérállatát.  Farkas,Sas,Sárkányt

 

Erőssége: Legendásnak szólítják. Megvédi ami kedves a számára, a képességeitől sokan félnek. Elfogadó, Kedves, Kitartó, Bátor, Szenvedélyes. 

Gyengeség: Ha megfosztod ami neki kedves, szörnyé vál, és nehezen szabadul. Nem erőltetheti nagyon a szem képességeit, mert károsak lehetnek alátásban. 


Társa: nincs

Felszerelése: 

 

           -élelem     -kulacs        -köpeny    -pénz       -ruha/láncing         -nyaklánc         -fegyver        -térkép         -gyógyír

 

 


Jellem: Vezetői képességű. Ravasz és megfontolt ember. utálja ha valaki szörnyetegnek nevezi ami következtével, elborul az agya. Szeret új technikákat elsajátítani. Mindent megtenne hogy egy napon felnézenek rá. Nyugalmas helye az erdő. 

ÉlettörténetVakon született, ám orvosai nem adták fel, és megyógyították.  Kicsiként a társai féltekés szörnyetegnek hívták. nem voltak barátai. szülei egy harcban meghaltak. Egy mágus befogadta és mindent megtanított neki. Mágusa, az erdő, tisztás, a hozzá közel állók, és az elrejtett kristály holdkő ami a nyakán lóg. Ezt mágus adta neki, hogy útja során megvédi és jelképezze a kitartását. A vörös szemű állat nyaklánca és a kézjelei segítségével tud állatokat megidézni. Gyógyítását jó cél érdekében teszi.Célja, béke a világban.

 


2017.01.07. 23:26 Idézet

Adaoina Athador

 

 

 

Karakter neve: Adaoina

Nevének kiejtése:  Adoina
Beceneve: Adi
Neme: nő
Faj: alkakváltó/róka
Kor: 16 év
Kaszt: tolvaj
Hajszín: lila
Szemszín: szürke
Fegyverei:  saját készítésű kesztyű, ami nyilhegyeket lő ki és "acélkarmok" vannak a végén
Képzettségek:

kaszthoz tartozik:Zsebmetszés, mászás, kötéltánc, titkosajtó keresés, csapdafelderítés, lopakodás, rejtőzés, álcázás, úszás, esés, futás, kötelékből szabadulás, csomózás, zárnyitás.

 egyéb: nyomolvasás/eltűntetés, színjátszás
Erőssége: Nagyon  sokszor előfordult már vele, hogy lebukott egy-egy betörésnél, így megtanulta, hogyan beszélje ki magát a szoult helyzetekből  és bárkinek képes folyékonyan hazudni. Nagyon könnyen barátkozik, képes átlátni a káoszon. Állat alakja nagyon haszos a szökések.

Gyengeség:  Sosem tervez előre, így gyakran érik kellemetlen meglepetések; bár egy bonyulolt helyzetből azonnal kivágja magát a logikával szemben teljesen tanácstalan.  Nem tudja mikor kell elhallgatni.
Társa: nincs
 Vallás: -
Felszerelése: 
- élelem
-kulacs
-köpeny
-kötél
-ruha
-tolvajkulcs
-álarc
-tűzszerszám

Jellem: Születetése óta teljesen máshogy látja a világot mint fajtársai vagy bárki a környezetében. Szerinte a szabályok csak felesleges terhet rónak mindenkire és sokkal jobb lenne, ha a saját belátásunk alapján dönthetnénk el mi a helyes. A világot egy szerencsével és furcsa véletlenekkel teli kaotikus helynek látja, épp ezért tervezgetés helyett inkább a röktönzést, valamint az alkalmazkodást részesíti előnyben. A kissé anarhista felfogáshoz tengernyi éltkedv és jó beszélőképesség társul. Szívesen ismer meg idegen embereket, vagy fedez fel ismeretlen tájakat.

Élettörténet: Ciryon Negyedik Havában születet  Thorpahdorban egy magasrangú tiszt és egy nemes       gyermekeként. Gondolkodásmödja miatt gyakran volt konfiktusa merev, szabálykövető apjával, aki igyekezet megnevelni a lányát. A szigorú  neveltetés ellenére a furcsa gondolkodásmód minduntalan beszivárgot Adi életébe, ő pedig  egyre többször lázadt fel szülei ellen. 15 éves volt amikor egy tolvaj klán megpróbálta kirabolni őket. Egyikőjüket elfogták, Adoina pedig rendszeresen látogatta, végül össze is barátkoztakSegített neki megszökni, majd csatlakozott a klánhoz. A megszöktetett rablót azóta is a példaképének tekinti, de a klánt nem mindig követi, így velük is gyakran keveredik összetűzésekbe.Elérhetőség: iharosytamaskukacgmail.com

Egyéb képek a karakterről:

 

 

 


2017.01.04. 20:58 Idézet

                                                                    Havas Kamilla

                                                                  Képtalálat a következőre: „szőke lány”

Karakter neve: Havas Kamilla

Nevének kiejtése: Havas Kamilla

Beceneve: nincs 

Neme: nő

Faj: vámpír
Kor: 17 év
Kaszt: harcos
Hajszín: sötétszőke, a végénél feketés
Szemszín: barna
Fegyverei: rövid kard
Képzettségek: mászás, pusztakezes harc
Erőssége: pusztakezes harc
Gyengeség: térképészet
Társa: nincs
Vallás: nincs
Felszerelése: 
- rövid kard
-vasrúd
-4 köpeny
-5 ruha
-kulacs
-élelem
-erszény
 

Jellem: Határozott fellépésű, szenvtelen lány. Barátaiért bármit megtenne, de a sértéseket senkitől sem tűri. Nagybátyja szerint túlságosan is önfejű ami egy nap a vesztét okozza. 
Szereti a virágillatot és a zenét, a sötét dohos helyeket viszont ki nem állhatja. Igazi szószátyár: a semmiről is képes órákat beszélni és még élvezi is ha van közönsége.

Élettörténet: A  Lesath erdőben nevelkedett  nagybátyja a keménykezű vámpír mellett.   Kamilla két legjobb barátja az ő (nagybátyja)  szolgája és egy hóbortos, idős mágus. Szülei még egészen kiskorában meghaltak egy járvány során, így az akkor még csak öt éves kislányról egy rokon gondosodott bár nem szívesen tette s ez a fajta kényszeredetség még mindig meglátszik a lány felé mutatott viselkedésében. Kamilla tőle tanulta meg a fegyverhasználat alapjait valamint a fegyvertelen harcot.

Elérhetőség: anna118 kukac gmail.com


2017.01.01. 15:39 Idézet
Karakter neve: Ébenföldi Tamara Nevének kiejtése: Ébenföldi Tamara Beceneve: Tami Neme: nő Faj: vámpír Kor: 200 év Kaszt harcos Hajszín: fekete Szemszín: fekete Fegyverei: rövid kard Képzettségek: mászás, térképészet Erőssége: elvegyülés Gyengeség: fegyvertelen harc Társa: (Háziállat, kísérő, vagy akár a lova neve is kerülhet ide.) Vallás: - Felszerelése: rövid kard, térkép, mellvért, tőr Jellem: Törékeny alkata ellenére igencsak szívós fajta s bár a vámpírok között fiatalnak számít, az embereknél jóval tapasztaltabb. Tehetséges kardforgató és szorult helyzetben bármit képes fegyverként alkalmazni. Jól is jön ez az adoság, hiszen a pusztakezes harc sosem volt az erőssége. Számára nem létezik olyan, hogy köztes állapot vagy végtelenül szeret vagy elképesztő módon gyűlöl. Ha valakit a bízalmába fogad ahoz halálig hűséges és ugyan ezt várja el a másiktól. Élettörténet: Egy borús őszi napon született a erdő mellett. Szülei szigorú nevelése és a mindennapi nehézségek alaposan megedzették. Egyedüli gyerekként rengeteg munka és felelősség hárult rá. A fegyverek iránt először élete 13. éveben kezdett érdeklődni. : Egyik alkalommal megtalálta Elérhetőség: (Kötelező megadni egy elérhetőséget, ahol a szerkesztők kapcsolatba tudnak veled lépni, ha probléma van az igényléssel. Az e-mail címben érdemes a -@ karaktert betűvel kiírni, hogy ne kapjatok spameket.) Egyéb képek a karakteredről (Mindenkit tisztelettel megkérünk arra, hogy maximum 5-6 plussz képet töltsön fel! Figyelj arra, hogy ezek a képek ne legyenek szélesebbek a főképednél, mert széthúzza az oldalt.)

2016.01.30. 21:08 Idézet

Szóval a címem:

 

katkamama100@gmail.com

 

a régi befuccsolt


2016.01.30. 21:02 Idézet

Itt megtaláltok, ha nem lehetne látni:

kata77cs@gmail.com

 

szeretettel: Mylena

 


2016.01.30. 20:59 Idézet

 

 

Hilda Holl

 

 

Karakter neve: Hilda Holl
Nevének kiejtése: Hilda Holl
Becenév: Lidi
Nem:
Faj: ember
Kor: 19 éves
Kaszt: ha benő a feje lágya, valószínűleg testőr lesz (még nem tudatosult benne)
Hajszín: barna
Szemszín: zöld
Fegyverei: íj, hosszú tőr
Képzettségek: íjászat, futás, erdőjárás

Sango, kell, hogy legyen valamilyen képzettsége? Olyan zöldfülű még!

Erősség: kitartás, akarat, gyorsan hoz számára logikus döntéseket, van akarata

Gyengeség: az édesség szeretete, túl sokat gondolkodik, és ez időnként az elviselhetőség határát súrolja, makacs önfejű
Vallás: még nincs vallása, szülei hagyták szabadon választani, így aztán nem választott
Társa: lova, Éber
Pénz: 3 ezüst
Szint: 0.szint

Felszerelés:
- egy hosszú tőr
- íj
- köpeny
- térkép
- élelem
- kulacs
- oldaltáska a lován

 

Amikor Hilda született, a tél ugyanúgy ott toporgott már a kunyhók düledezett ajtaján, a paloták fényes, mindennel dacoló kapuján és a megerősített, pöffeszkedő várak széles függőhídján.

Apja békés, higgadt, nyugodt ember volt, nagyerejű, de egyszerű asztalos, akinek, csak az égiek tudják, miért, csodálatos tehetséget adtak: ha énekelni kezdett mély, zengő basszusán, az emberek megálltak a gyönyörűségtől és szájtátva hallgatták. A derék ember árván nőtt fel, s ez segítette, hogy a legnehezebb helyzetekben is talpon maradjon, mindent kibírjon, bármit elviseljen.

Anyja szigorú nevelésben részesült, keményen dolgozott, apjának és anyjának segített négy kistestvérét eltartani. Már gyerekkorától megfogta a dolog végét. Alig nőtt fel a lány, hamar férjhez adták. Hogy ő akarta-e vagy sem, az a feledés homályába tűnt. Így utólag rossz döntésnek tűnt, s Hilda, aki csak felnőttként szerette anyját igazán, inkább anyjának hitt, mint a károgó rokonságnak: megbízhatatlan férje elhíresztelte, hogy hozzá fogják adni feleségül, s a konok, vaskalapos szülők valóban hozzáadták – megkérdezése és beleegyezése nélkül - legnagyobb lányukat. A megbízhatatlan és kiismerhetetlen férj úgy járkált ki-be felesége és hamarosan világra jött két gyermeke életében, mint a malac az ólban, s az újdonsült feleségnek hamar elege lett a kapcsolatból.

A véletlen vezette, - a lány szerint az égiek -, a két magányos embert egymás útjába.

Az asztalos nem tartozott senkinek sem elszámolással. Volt ugyan már asszonya, de amikor egy háborúban súlyos sérülés után késve tért haza, az asszonya már másé volt, azt gondolván, az asztalos rég egy másik világba költözött. A derék embernek nem esett jól, amikor szembesítették saját nem létező halálhírével, s onnantól kezdve nem hitt a nőknek. Asszonya nem akart gyermeket, nem is lett soha. Az asztalosnak egykor ez fájt, de most az égiek jelét látta benne.

Csoda-e, hogy mikor megismerte a két kicsi gyermekét gyakorlatilag egyedül nevelő anyát, rögtön a szívébe zárta mindhármukat, és az illendőség határait betartva egy pár lettek. Az anya végre boldog volt, az asztalos még inkább, elvégre csatoltan kapott egy fiút és egy lányt.

Az anya rokonsága azonban kitört, mint a láva, a vihar és ehhez hasonlók. Amikor Hilda megszületett, anyai nagyapja rögtön számolt, s mert az esküvő és a születés között nem telt a szokott idő, mindössze hét hónap, kitiltotta az életéből nem túlságosan szeretett lányát. A felesége volt a rokonságban az egyik, aki ragaszkodott hozzá, hogy legkisebb unokáját láthassa néha: Hildát ilyenkor elvitték a nagyszülők házához, ott beadták egy ablakon, a nagymama megszeretgette egy kicsit, majd ugyanazon az ablakon kiadta. A másik, aki elfogadta, az egyetlen fiú volt családban. Sokra becsülte az asztalost, s haláláig szerette unokahúgát.

Hildának nem volt része gazdagságban, de nem is koldult soha. Apja nagy bánatára nem örökölte fantasztikus hangját, tudott énekelni, de csak, mint bárki más, tisztán ugyan, de erőtlenül.

Mégis szerencséje volt. Örökölte szülei legfontosabb kincseit: humorérzéküket, segítőkészségüket, szinte aggályos becsületességüket.

Nem volt könnyen kezelhető gyermek. Ha szükség volt rá, az asztalos sajgó szívvel, de eltángálta, anyja sem félt erélyes hangot használni, ha kellett. De érezhette szeretetüket, s már felnőttként mélyen tisztelte azt a szerelmet, amit szülei egész életükben éreztek egymás iránt.

Amikor fejébe vette, hogy világot lát, tudták, menni fog. Nincs az a hatalom, ami visszatartaná. Szülei külön-külön is kemények, mindkettő makacs, mint az öszvér, s Hildában ez, úgy tűnt, összeadódott. Így hát engedték, menjen. A lelkére kötötték, bármikor várják haza. Ha elege lett a csavargásból, ha végre benőtt a feje lágya, ha rájött, hogy mi lesz, ha nagy lesz, készen állnak, hogy segítsék.


2012.08.19. 15:20 Idézet

Példa egy igénylésre:

 

Ardon Mareth

 

 

A Karaktered neve: Ardon Mareth
Nevének kiejtése: Árdon Máreth
Beceneve: Ardon
Neme: Férfi
Faj: Félelf
Kor: 195
Kaszt: Testőr
Hajszín: Barna
Szemszín: Barna
Fegyverei: Egykezes hosszúkard, tőrök
Képzettségek: Térképészet, Csapdaállítás
Erőssége:  Kardforgatás, lovaglás, kitartó, bármilyen harcra kerül sor. Döntéshelyzetben képes gyors és logikus döntéseket hozni.
Gyengeség: Tériszonya van és klausztrofóbiás.
Lova/Társa: Esmir
Vallás: Athrox híve

Felszerelése:
- Egykezes hosszúkard
- 6 dobótőr
- utazóköpeny
- térkép
- élelem
- kulacs
- kötél
- kesztyű
- oldaltáska a lován

Jellem:
Szerény, visszahúzódó férfi, aki nem szívesen köt új barátságokat, idegenekkel szemben eleinte mindig bizalmatlan. Fajáról nem szívesen beszél, mert a félelfeket sem az emberek, sem az elfek nem fogadják el, bizalmatlansága és a magányra való törekvése is ebből fakad. Jó kardforgató, szolgálatait szívesen felajánlja bárkinek, aki megfizeti, álljon akár a jó, akár a rossz oldalon. Cinikus humora miatt általában kevesen szeretnek huzamosabb ideig a társaságában tartózkodni, aki azonban kedveli a fekete humort, bármikor szívesen szegődik mellé.

Élettörténet:
Ardon Arminas szerint 4089.-ben született Abradon külvárosi negyedében. Apja elf kalandozó volt, aki a szabadidejét szívesen múlatta a nagyobb városok tavernáiban, s nem sok maradt benne a tündéket jellemző nemeslelkűségből és kecsességből. Anyja Sylina az egyik városhatárhoz közeli fogadó ivójában dolgozott, s igen nehezére esett volna visszautasítani a fiatal, életerős elf közeledését. Ebből a románcból született Ardon, akit anyja már kisfiúként munkára fogott a fogadó istállójában, mint lovászfiú. A kis félelf mindig csodálattal nézte a fogadóban megszálló fényes páncélú lovagokat, testőröket, kontinensszerte híres kalandozókat,és semmi másra nem vágyott, mint hogy kiszabaduljon börtönné vált életéből,s egyszer ő maga is a közéjük állhasson. Így történt, hogy egy napon Ardon amikor egy koromfekete páncélos lovát elvezette, faggatni kezdte, hogyan lehetne belőle is hozzá hasonló. A férfi a Fekete holló testőrgárda tagja volt, és épp újoncokat toborzott a gárdának, így kihasználva a kis félelf érdeklődését, magával vitte őt a rendjéhez. A gárda felnevelte és kemény kiképzésbe részesítette Ardont, akiből így remek kardforgató, és kiváló testőr vált. Ardon életének legfőbb céljává vált azalatt a néhány év alatt, amíg kiképzése tartott, hogy bebizonyítsa az embereknek, hogy egy félelf is elérhet komoly sikereket az életben a fajától függetlenül is, hiszen ugyanannyit ér, akár egy elf, vagy egy ember. Attól a naptól fogva, hogy kiképzése befejeződött, a kontinenst járja, s nehezebbnél-nehezebb feladatokra vállalkozik, hogy célját megvalósítsa.

 Elérhetőség: valaki(kukac)hotmail.com


[8-1]

 
Dátum

Asz.:4285
Zora Második Hava (Viharok)
 3.nap 
(A Szertartások napja)

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Írj nekünk!
 
Chat
Csak kultúráltan!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2007-03-01
 
Cserék

Chatben kérhető a csere! 

Elitek:

 


Egyéb:

   
   
  

 

 

 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!