Arminas világa - Fantasy Szerepjáték
Oldalinfó

Nyitás: 2007 március 1.
Szerkesztő: Sango
Társszerkesztő: Shanyce 
Kalandmesterek száma: 1
Felhasználók száma: 61
Karakterek száma: 48
Legújabb Karakterek:

 

 

 

 

 

 
Hírek/Frissek
 
Segítség
 
Világunk
 
Arminas teremtményei
 
Arminas időszámítása
 
A szerepjáték

 

 


 

 

 
Karakterek

 

 

 

 

 

 
Szavazások

 

 

 
Karakterlap minta

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az információkat, amelyeknek szerepelniük kell a karaktered adatlapján. 
Figyelem! NE tegyél fel anime képeket, mert ez egy Fantasy és nem anime szerepjáték.


A karakter teljes neve

*Főkép
(Maximum 600x700-as méretű legyen!)

Karakter neve: (Ha lehet, ne válassz japán nevet, mint pl:Ayumi Sakura)
Nevének kiejtése: (Írd ide fonetikusan, hogy hogy ejtik a karaktered nevét)
Beceneve:
Neme: (férfi/nő. Nincs semleges)
Faj: (Válassz a megadott fajokból.)
Kor: (Jó ha megírod, de nem kötelező. Segítségként nézd meg a kormeghatározást.)
Kaszt: (Választhatsz a megadott kasztok közül egyet)
Hajszín: (Ha a képeiden egyértelmű, akkor nem muszáj leírnod.)
Szemszín: (Ha a képeiden jól látható, akkor nem muszáj leírnod.)
Fegyverei: (Amennyiben van, akkor kötelező megadni.)
Képzettségek: (Kettőt válassz a karakterednek a Képzettségek listájából. Figyelj arra, hogy a Faj és Kaszt kiválasztásánál már járnak neked bizonyos, alap képzettségek, amiket itt nem kell már feltűntetni!)
Erőssége:  (Mi az, amihez leginkább ért, vagy amiben a legjobb?)
Gyengeség: (Félelmei, hiányosságai, betegségei. Fontos, hogy elsősorban nem jellembeli dolgokra gondolunk!> pl: néha bunkó, ezért nincsenek barátai.)
Társa: (Háziállat, kísérő, vagy akár a lova neve is kerülhet ide.)
Vallás: (Biznyos kasztok és fajok megkövetelnek valamilyen vallást, de szabadon is választhatsz egy istent.)

Felszerelése: (Írj ide mindent, ami a karakterednél van. Ha valamiből több van, tűntesd fel szám szerint. pl: 3db dobótőr)

Jellem: (Ugyan nem kötelező megírni, de sokat segíthet a karaktered kibontásában a játék során.A karaktered belső tulajdonságairól, szokásairól, jó és rossz tulajdonságairól írhatsz itt.)

Élettörténet: (A karakter múltjáról, életében történő fontos eseményekről, családjáról, barátairól, egyéb kapcsolatairól írj néhány mondatot. A végén találj ki a karakterednek valami életcélt, amit el akar érni a játék során. Pl: megtalálni valakit/valamit, aki/ami fontos neki. Megvédeni, vagy megölni valakit. Érdemes kitérni arra, hogy mi okból választotta azt a kasztot, amit, és milyen körülmények vezették el idáig?
Tipp: Könnyebb lehet a kezdés, ha az élettörténetedet összefűzöd egy már játékban lévő karakter élettörténetével. Nézd meg a játékos karaktereket, és ha valaki szimpatikus, megpróbálhatod összekapcsolni a saját élettörténetedet az övével.) 


Elérhetőség: (Kötelező megadni egy elérhetőséget, ahol a szerkesztők kapcsolatba tudnak veled lépni, ha probléma van az igényléssel. Az e-mail címben érdemes a -@ karaktert betűvel kiírni, hogy ne kapjatok spameket.)

Egyéb képek a karakteredről
(Mindenkit tisztelettel megkérünk arra, hogy maximum 5-6 plussz képet töltsön fel! Figyelj arra, hogy ezek a képek ne legyenek szélesebbek a főképednél, mert széthúzza az oldalt.)

 

 

Példa egy igénylésre:

 

Nizar Draylor

 

 

Karakter neve: Nizar Draylor
Nevének kiejtése: Nizár Drájlor
Beceneve: Nizar
Neme: Férfi
Faj: Félelf
Kor: 195
Kaszt: Testőr
Hajszín: Barna
Szemszín: Barna
Fegyverei: Egykezes hosszúkard, tőrök
Képzettségek: Térképészet, Csapdaállítás
Erőssége:  Kardforgatás, lovaglás, kitartó, bármilyen harcra kerül sor. Döntéshelyzetben képes gyors és logikus döntéseket hozni.
Gyengeség: Tériszonya van és klausztrofóbiás.
Lova/Társa: Esmir
Vallás: Athrox híve

Felszerelése:
- Egykezes hosszúkard
- 6 dobótőr
- utazóköpeny
- térkép
- élelem
- kulacs
- kötél
- kesztyű
- oldaltáska a lován

Jellem:
Szerény, visszahúzódó férfi, aki nem szívesen köt új barátságokat, idegenekkel szemben eleinte mindig bizalmatlan. Fajáról nem szívesen beszél, mert a félelfeket sem az emberek, sem az elfek nem fogadják el, bizalmatlansága és a magányra való törekvése is ebből fakad. Jó kardforgató, szolgálatait szívesen felajánlja bárkinek, aki megfizeti, álljon akár a jó, akár a rossz oldalon. Cinikus humora miatt általában kevesen szeretnek huzamosabb ideig a társaságában tartózkodni, aki azonban kedveli a fekete humort, bármikor szívesen szegődik mellé.

Élettörténet:
Nizar Arminas szerint 4089.-ben született Abradon külvárosi negyedében. Apja elf kalandozó volt, aki a szabadidejét szívesen múlatta a nagyobb városok tavernáiban, s nem sok maradt benne a tündéket jellemző nemeslelkűségből és kecsességből. Anyja Sylina az egyik városhatárhoz közeli fogadó ivójában dolgozott, s igen nehezére esett volna visszautasítani a fiatal, életerős elf közeledését. Ebből a románcból született Nizar, akit anyja már kisfiúként munkára fogott a fogadó istállójában, mint lovászfiú. A kis félelf mindig csodálattal nézte a fogadóban megszálló fényes páncélú lovagokat, testőröket, kontinensszerte híres kalandozókat,és semmi másra nem vágyott, mint hogy kiszabaduljon börtönné vált életéből,s egyszer ő maga is a közéjük állhasson. Így történt, hogy egy napon Nizar amikor egy koromfekete páncélos lovát elvezette, faggatni kezdte, hogyan lehetne belőle is hozzá hasonló. A férfi a Fekete holló testőrgárda tagja volt, és épp újoncokat toborzott a gárdának, így kihasználva a kis félelf érdeklődését, magával vitte őt a rendjéhez. A gárda felnevelte és kemény kiképzésbe részesítette Nizart, akiből így remek kardforgató, és kiváló testőr vált. Nizar életének legfőbb céljává vált azalatt a néhány év alatt, amíg kiképzése tartott, hogy bebizonyítsa az embereknek, hogy egy félelf is elérhet komoly sikereket az életben a fajától függetlenül is, hiszen ugyanannyit ér, akár egy elf, vagy egy ember. Attól a naptól fogva, hogy kiképzése befejeződött, a kontinenst járja, s nehezebbnél-nehezebb feladatokra vállalkozik, hogy célját megvalósítsa.

 Elérhetőség: valaki(kukac)hotmail.com

 
Dátum

Asz.:4285
Zora Második Hava (Viharok)
 3.nap 
(A Szertartások napja)

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Írj nekünk!
 
Chat
Csak kultúráltan!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2007-03-01
 
Cserék

Chatben kérhető a csere! 

Elitek:

 


Egyéb:

   
   
  

 

 

 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!