Arminas világa - Fantasy Szerepjáték
Oldalinfó

Nyitás: 2007 március 1.
Szerkesztő: Sango
Társszerkesztő: Shanyce 
Kalandmesterek száma: 1
Felhasználók száma: 61
Karakterek száma: 48
Legújabb Karakterek:

 

 

 

 

 

 
Hírek/Frissek
 
Segítség
 
Világunk
 
Arminas teremtményei
 
Arminas időszámítása
 
A szerepjáték

 

 


 

 

 
Karakterek

 

 

 

 

 

 
Szavazások

 

 

 
Újévi szelektálás!

Kedves Játékosok!

 

Gondolom nektek is feltűnt, hogy Arminas szinte zsúfolásig tele van olyan karakterekkel, akik nem játszanak, nem játszottak, vagy jelenleg nem aktív (parkoló pályás) karakterei a szerepjátéknak.
Mivel új év kezdődött, és úgy vélem pont eléggé türelmesek voltunk mindenkivel, úgy döntöttünk, hogy ezek a karakterek január 15-éig szelektálásra kerülnek.

Vagyis, ha a játékos nem jelentkezik valamilyen formában, és/vagy felületen, hogy szeretné megtartani (JÁTÉKRA!) a már fent lévő karakterét, abban az esetben az a karakter véglegesen törlésre kerül az oldalról.
Ez minden játékosra vonatkozik, függetlenül attól, hol is vannak jelenleg karakterei.

(Ez alól csak az NJK modulban lévő karakterek kivételek, mivel ők nem állandó szereplői az eseményeknek.)


Tehát:

Akárhány karaktered van jelenleg inaktívban, azok közül 1 maradhat 2016. januárjáig. Ha nem jelentkezel vele játékra, vagy kérsz még hosszabbítást rá, jövő évben törölni fogom onnan. Nem fogom újra megkérdezni.
Ami karaktert az 1 inaktívon kívül meg akarsz tartani, azzal játszanod kell.

Az aktívan szerepben lévő karakterekkel természetesen semmi gond. Ők maradni fognak, hacsak a felhasználó másképp nem dönt.

Remélem Ti is megértitek, hogy az oldal nem raktárként funkcionál, ahol a karakterlapjaitokat tárolhatjátok, mert mi fizetünk a tárhelyért, és szeretnénk, ha nem lennénk túlterhelve a sok feleslegesen ácsorgó karakterlap miatt. Ráadásul az oldal az utóbbi időben sokat bővült, rengeteg kép és új tartalom került fel, így nem áll módunkban ennél tovább várni.
Természetesen senkit sem áll szándékunkban visszakényszeríteni a játékba, ha nem akar jönni, de szólunk, hogy tudjátok, a karaktereket nem tároljuk tovább!

 

2015. január 17. vasárnap:


Véget ért a várakozási idő a szelektálással kapcsolatban, ennek értelmében a következő karakterek (jelzés híján) visszavonhatatlanul törlésre kerültek:


Trish
Kyra
Nyju
Shaun
Firo
Sesynan
Arkail

Ahim
 


Lejjebb olvasható, hogy kik azok, akik jelezték, mi legyen a karakterük sorsa. Reklamációt persze lehet tenni, el fogom olvasni, csak felesleges, mert a legkevésbé sem fog érdekelni és sajnos már nem változtat a jelenlegi helyzeten sem.
Természetesen, amennyiben azok közé tartozol, akik karakterei a szelektálással törlődtek, még fennáll a lehetőség, hogy újból játékot kezdj az oldalon egy új karakterrel.

 

A megértéseteket köszönöm!

Sango
 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

A szelektálás hivatalosan is megtörtént, és ettől a pillanattól kezdve, nem tudom visszavonni a törléseket! Sajnálok minden karaktert, akit törölnöm kellett és egyben minden hozzájuk tartozó tulajdonost.

(Az egyetlen akivel kivételt tettem végül, az Mylena, mivel ő az újabb, tavaly évvégi visszatérés előtt még viszonylag aktívan játszott. A karaktere bár már nem elérhető sehol, a rendszer még tartalmazza az adatlapját és a képeit. Viszont legkésőbb következő év januárjában őt is törölni fogom, ha továbbra sem jelentkezik.)

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
15 hozzászólás
2015.01.18. 16:03
Sango Szerk.

A szelektálás hivatalosan is megtörtént, és ettől a pillanattól kezdve, nem tudom visszavonni a törléseket! Sajnálok minden karaktert, akit törölnöm kellett és egyben minden hozzájuk tartozó tulajdonost.

(Az egyetlen akivel kivételt tettem végül, az Mylena, mivel ő az újabb, tavaly évvégi visszatérés előtt még viszonylag aktívan játszott. A karaktere bár már nem elérhető sehol, a rendszer még tartalmazza az adatlapját és a képeit. Viszont legkésőbb következő év januárjában őt is törölni fogom, ha továbbra sem jelentkezik.)

2015.01.16. 12:11
Silver

Kedves Játékostársaim!

Sajnos azt kell tudatnom Veletek, és a kedves a Szerkesztőkkel, hogy egyelőre nem áll módomban visszatérni a játékba, és újra aktív részesévé válni annak Silver karakterével, hiszen a szabadidőm igen rövidre szabott, s javarészt azt is munkára fordítom. Szíves elnézéseteket kérem a kellemetlenségekért, és arra kérem a Szerkesztőséget, hogy Silvert az inaktív karakterek közé sorolják a szelektálás alkalmával. Szeretnék még a jövőben visszatérni Arminasra, s részt venni a játékban, így amint lezárul ez a túlfeszített munkatempót diktáló időszak számomra, remélhetőleg ismét fel tudom majd venni a történések fonalát.

Addig azonban mindenkinek kellemes játékot, és jó szórakozást kívánok a továbbiakra!

Tisztelettel: Silver 

2015.01.14. 23:22
Deshdemoda

Sziasztok!

Én is ide vésem a biztonság kedvéért a dolgok jelenlegi állásást.
Deshdemoda a fő karakterem, Dianát Challenge-en kaptam ajándékként, mindkettejükkel szeretném továbbra is folytatni a játékot.

Szép estét Mindenkinek!
Deshdemoda

2015.01.10. 02:16
Nero

 

Sziasztok!

Hosszas gondolkozás után úgy döntöttem, hogy Nero-val szeretném majd folytatni a játékot, mivel ez a karakter közelebb áll hozzám, így tehát Freya törölhető.  Működőképes laptop híján egyelőre azonban sajnos nem tudok csatlakozni, de amint megoldódik ez a probléma, én is jelentkezem. Tarát pedig ideiglenesen az inaktív karakterekhez szeretném küldeni. Ha esetleg a későbbiek során visszatérnének a Játékostársaim, akkor természetesen vele is folytatnám a játékot.

2015.01.09. 09:41
Ahanu

Helló!

Olvastam a körlevelet és válaszoltam rá, de Sango azt mondta, ide is írjam meg nektek, hogy én már nem fogok visszatérni a játékba Ahanuval. Élveztem az itt töltött időt, bár sokszor nem éreztem magam jól a játékban. A jövőben nem lesz időm már a játékra, ezért Ahanu törölhető, vagy aki akarja átveheti karakternek, ha KM is úgy akarja.

 

2015.01.08. 12:00
Sornia

Sziasztok!

Az én karakterem pillanatnyilag egy megkezdett kalandban van, ami a játékostársak eltűnésével megállt. Szívesen visszatérnék ahhoz a csapathoz, amennyiben persze ők is játszanának, így viszont Sorniát az inaktív karakterekhez szeretném küldeni. Egyszer még lehet, hogy visszatérek.

Üdv: Sornia

2015.01.07. 00:13
Eliya

Szia Sango!

Nehari, ma vettem észre, amit írtál. ˘˘
Most gyorsan linkelek egy képet, ami megtetszett, mert csak néhány percre jöttem fel.

Puszi!:

Liya

2015.01.05. 21:37
Sango Szerk.

Nekem Gút (Még) Liya, akkor Nefi megy inaktívba, illetve leginkább ott marad, és ...muuuutiii az új képedet! Amihez 3 hét múlva jön valami történet is! :D:D:D
És majd mooond el melyik Minguszt nézted ki! 

2015.01.05. 21:32
Eliya

Sziasztok!

Meghoztam a döntést. :) Liyától szerintem búcsút veszek, Nephilát pedig szeretném inaktívba tenni. Találtam egy jó karakter képet, és ha a köv. 3 hétben írok hozzá történetkét, akkor azzal mennék aktívan. Neph-fel pedig még eldöntöm, hogy mi legyen.
Isz dat gút? :D

Puszi:

Liya (MÉG Liya )

2015.01.05. 20:47
Darquin

Jó estét mindenkinek!

Megkaptam a körlevelet a napokban, melyből értesültem az oldalon nem sokára várható szelektálásról.
Pillanatnyilag játékban vagyok az egyik karakteremmel a kettőből, továbbá amennyiben a későbbiek folyamán a régről ismert csapatom újra összeverődik, esetleg néhányan közülük visszatérnek, szívesen visszahozom Nethral Shallot-ot is a játékba, ahogyan szűkre szabott időm engedi. Addig viszont szeretném, ha bekerülne inaktív társai közé.

Köszönöm, holnap várhatóan választ is írok Reefithnek.

További kellemes estét!

Darquin, alias Nethral Shallot

2015.01.05. 10:34
Eidone

Sziasztok!

Én azt hiszem, hogy Asyn karakterét nem tudnám annyira kibontani. Főleg, hogy Ei gyerek alakban kicsit hasonlít hozzá. Ezért vele nem hiszem, hogy fogok már játszani, kérlek Sango, őt töröld az oldalról.

Ami Leant illeti, őt eléggé megkedveltem - bár elég rég játszottam vele - szeretném inaktívvá tenni. Elképzelhető, hogy fogok vele hamarosan játszani...iletve, ha nem vele, akkor egy teljesen új karakterrel, de az még várat magára. ;)

2015.01.05. 07:31
Sango Szerk.

Aryon, ha Soren éppen egy megkezdett de még be nem fejezett kalandban csücsül, vagy olyan játékossal, aki most inaktív, szólj, mert vha játszani akarsz Sorennel, inkább vidd el máshová. :) De szívesen beteszem inaktívba is. Csak ne feledkezz meg róla egy évre.
Vagy ha más karaktert akarsz helyette, akkor lehet cserélni, nekem az a lényeg, hogy ne legyen ennyi álló, porosodó karakter, akikkel nem foglalkoznak.

2015.01.05. 02:57
Aryon

Üdv!

Jelenleg Aryon a fő karakterem, így Soren egy darabig továbbra is inaktív marad, míg az ő helyszínén nincs feléledés. Ha 1 év múlva sincs esemény nála, akkor nyugodtan törölhető. 

2015.01.04. 21:21
Reefith

Sziasztok!


Na ha már úgyis éppenitt járok, gyorsan megragadom az alkalmat, és tisztáznám a szerény személyemet illető kérdéseket is. Szóóval, úgy tervezem, hogy most egy darabig Reefith-szel folytatnám a játékot, Tyará-t pedig egy kis pihenőre az inaktív modulba száműzném wellness-relax célzattal. Aztán amint lesz időm több karakterre is, majd visszatér a játékba ő is természetesen.

2015.01.04. 18:53
Norasya

Sziasztok!

 

Ami az én karaktereimet illeti:

Norasyával, Meisával és Eiahwa-val játszom jelenleg aktívan. Ez így is marad.

Rajtuk kívül hozzám tartozik még Sonor és Salyr. Kétszer kérhettem új karaktert, Eiahwát pedig Challege-n kaptam, ahogy Deshdemoda is Dianát. :) Salyrt cseréltem le annak idején Meisára, csak a karakter nem került törlésre, gondoltam Challegekre jó lehet, vagy választhatónak.

Sonort szeretném inaktívba tenni, de Salyrra már nem tartok igényt, mert nem került közel hozzám a karakter. 

 
Dátum

Asz.:4285
Zora Második Hava (Viharok)
 3.nap 
(A Szertartások napja)

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Írj nekünk!
 
Chat
Csak kultúráltan!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2007-03-01
 
Cserék

Chatben kérhető a csere! 

Elitek:

 


Egyéb:

   
   
  

 

 

 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!